6945284343 Αχαρνές, Αττική superskal@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ | Ελαιοχρωματισμοί & Θερμοπροσόψεις Κτιρίων Αχαρνές Αττική


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνουν τα κτίρια σπαταλιέται για θέρμανση και κλιματισμό. Αν όμως προστατεύουμε το εξωτερικό του κάθε κτιρίου από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις θερμικές απώλειες τότε η κατανάλωση αλλά και το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της οικοδομικής, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την σωστή θερμοπρόσοψη και την θερμομόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας.
 
 
   
 
 
 
 
   
     
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
 
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για την αποδοτική μόνωση του κτιρίου σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε εργασίες θερμοπρόσοψης και θερμομόνωσης ταρατσών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, στοχεύοντας πάντα σε ένα άρτιο και άμεσο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
     
  Αναλαμβάνουμε θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις ταρατσών σε κτίρια στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά.   
     
     
  Τηλέφωνο
6945284343
 
     
 
 
 
 
   
 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Κάθε θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση ταράτσας, πραγματοποιείται με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, εφαρμόζοντας πάντα τις πιο ενδεδειγμένες πρακτικές και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.

Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνικές στο χώρο των μονώσεων, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τις καλύτερες και πιο αποδοτικές λύσεις για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
   
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε
άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική καθώς και τα νησιά.