6945284343 Αχαρνές, Αττική superskal@yahoo.com
 
 
 
 
   
   
   
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ
Superskal | Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αχαρνές Αττική


Η επιχείρησή μας “Superskal” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση σκαλωσιών στο κτίριο ή στο σημείο που επιθυμείτε, φροντίζοντας τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή σας, όσο και για την ασφάλεια της κατασκευής, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση σκαλωσιών σε κάθε τύπο έργου, ενώ χάρη στις εκατοντάδες εργασίες που έχουμε φέρει σε πέρας, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε με επιτυχία ακόμα και την πιο δύσκολη τοποθέτηση σκαλωσιών.
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Άμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση
 
 
Από τη στιγμή που θα συμφωνηθεί η τοποθέτηση των σκαλωσιών στο χώρο σας, αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την μεταφορά και εγκατάσταση τους στον χώρο σας, διαφυλάσσοντας όλες τις πιστοποιήσεις. Έτσι, θα μπορείτε να εργαστείτε και να ολοκληρώσετε την εργασία που επιθυμείτε εύκολα και με ασφάλεια.

Κατά την συναρμολόγηση της σκαλωσιάς και εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί τοποθετείται δίχτυ προστασίας, για την προστασία του κτιρίου καθώς και των πεζών.

Δέσμευσή μας είναι η πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν συμφωνηθεί, τηρώντας απαρέγκλιτα το νομικό πλαίσιο που αφορά την ασφάλεια και τη στιβαρότητα κάθε κατασκευής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η υποστήριξη όλων των επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών σε οποιοδήποτε οικοδομικό και εξωραϊστικό έργο εκτελούν πάνω σε κάθε είδους κτήριο ή οικοδόμημα στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και στα νησιά.  
   
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την άμεση και σωστή ολοκλήρωση του έργου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε
άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική καθώς και τα νησιά.