6945284343 Αχαρνές, Αττική superskal@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Ελαιοχρωματισμοί & Θερμοπροσόψεις Κτιρίων Αχαρνές Αττική


Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της οικοδομής, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις ταρατσών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
 
   
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

ερχόμαστε στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιονδήποτε ελαιοχρωματισμό ή εργασία θερμοπρόσοψης επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
     
  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς και θερμοπροσόψεις κτιρίων στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά.   
     
     
  Τηλέφωνο
6945284343
 
     
 
 
 
 
       
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
   
       
  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, των χρωμάτων και του σύγχρονου design προκειμένου να σας προτείνουμε τις πιο κομψές λύσεις που θα αναδείξουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
   
       
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμενου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
   
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε
άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική καθώς και τα νησιά.