6945284343 Αχαρνές, Αττική superskal@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ | Ελαιοχρωματισμοί & Θερμοπροσόψεις Κτιρίων Αχαρνές Αττική


Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας;
Τότε δεν έχετε παρά να μας περιγράψετε την ατμόσφαιρα και το στυλ που επιθυμείτε και να είστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία, η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει τον ελαιοχρωματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
   
 
 
 
 
   
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
 
     
 
  Οικιών & Εξοχικών
  Επαγγελματικών Χώρων
  Φοιτητικών Κατοικιών
  Πολυκατοικιών
  Καταστημάτων
  Γραφείων
  Εργοστασίων
  Δημόσιων κτιρίων
  Εκκλησιών κ.α.
 
     
  Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.  
 
 
 
 
     
  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς κτιρίων στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά.   
     
     
  Τηλέφωνο
6945284343
 
     
 
 
 
 
   
 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΕΡΓΑΣΙΩΝ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στους ελαιοχρωματισμούς, μπορεί να σας προτείνει τα ιδανικά χρώματα και μοναδικούς συνδυασμούς που θα κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, φωτεινό και μοντέρνο.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις καινούργιες καινοτομίες στους ελαιοχρωματισμούς, προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα, ενώ φροντίζουμε να είμαστε πάντα συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου.
 
 
   
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε
άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική καθώς και τα νησιά.